René

Feller Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringskantoor in Langedijk sinds 2007. Eigenaar en adviseur René Feller, geboren en getogen Langedijker, zit al ruim 20 jaar in het vak en is zeer gedreven en begaan met zijn klanten.

Wij bemiddelen uitsluitend in schadeverzekeringen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Al meer dan 1000 klanten hebben de weg naar ons kantoor gevonden. De persoonlijke benadering staat bij ons voorop. Wij zorgen voor overzicht en kijken samen met u naar uw situatie en komen met een oplossing op maat. En dit tegen een hele scherpe premie.

Ook in het geval van schade komen wij op voor uw belangen. Wij onderhouden de contacten met verzekeringsmaatschappijen, schade-experts en tegenpartij, zodat u krijgt waar u recht op heeft.

Laat ook uw verzekeringspakket door ons beheren. Wij de zorg, u de rust…

Direct een afspraak met ons maken

Heeft u vragen over verzekeringen en of uw situatie of wilt u een vrijblijvend gesprek? Maak dan online een afspraak met ons.

Maak een afspraak

Verzekeringskaarten nu online te bekijken.

De belangrijkste informatie per product op één A4’tje ! Van auto- tot reisverzekeringskaarten. Hier vindt je het totale overzicht.

Bekijk alle kaarten

Contact

bezoekadres
Dorpsstraat 535
1723 HA Noord Scharwoude
0226 340920
info@fellerverzekeringen.nl